Nye veje

CLEAN er Danmarks grønne energi- og miljøklynge. Gennem projekter og samarbejder skaber grøn vækst og innovation, både nationalt og internationalt. En gang om året afholder CLEAN årsmøde for deres medlemmer og til årsmødet i 2017 skulle der ske noget nyt.

Fokus på værdiskabelse

CLEANs ønsker til årsmødet i maj 2017 at vise den værdi klyngen skaber for deres medlemmer. Derfor skulle årsmødets slås stort op med en selvstændig identitet og navn: CLEAN Solutions summit.

Produktet

CLEAN havde derfor et behov for en ny visuel identitet, der kunne sætte konteksten for årsmødet. Herudover skulle de bruge en mailsignatur, et emblem og en landingsside.

Hvordan løste vi opgaven?

Sammen med CLEAN brainstormede vi over, hvad der kendetegnede dem og deres ønsker til årsmødet. Årsmødet skal afholdes i Aarhus, og vi tog derfor udgangspunkt i, at man let skulle kunne relatere eventet til byen og det skulle fremstå gennemarbejdet.

En hurtig landingsside

CLEAN havde brug for at få en landingsside online med blot et par dages varsel. Så vi smed hvad vi havde i hænderne og gik til opgaven. Dagen efter stod siden klar, så de kunne modtage tilmeldinger. Se siden her.

Har du en lignende opgave?

Vi hjælper dig gerne med at få et lignende projekt bragt til live. Giv os et kald på +45 7199 5166 og lad os tage en snak omkring projektet.