Et univers til LEVEL DRINK

Hvordan sælger man en ny drikkevarer til danskerne, der kan ting, som ingen har hørt om før?
Det var opgaven, der lå på bordet, da vi først mødtes med Optim Beverage Group.
Vores tilgang var at forklare og fortæller – gennem et samlet univers.

En drikkevare revolution

Da vi først mødtes med Optim Beverage Group havde de et klart mål om at revolutionere drikkevare markedet i danmark. De ville fjerne så meget sukker fra drikkevarerne i danmark og gøre folk sundere. Og derfor havde de brug for en online platform til at få budskabet ud til danskerne.

LEVEL blev levende

Optim Beverage havde en brandbook, der var kernen for deres brand, men ud over dette var det åbent for fortolkning. Ud fra den arbejde vi i samarbejde med dygtige branche specialister fra bureauerne Charter5 og Kontrapunkt hen imod en fælles online fortælling om hvad der gjorde Level til noget helt specielt.

Fokus på de gode ingredienser

En af de unikke ting ved Level drikkene er de aldrig før sete smags kombinationer. Jordbær og basilikum, mynte og lychee frugt og fersken og gurkemeje. Derfor dedikerede vi en hel side til at sætte fokus på netop smagene og hvorfor de er gode for kroppen.

Information og uddannelse

Der er ikke mange i Danmark, der ved hvad elektrolytter og omvendt osmose er. Specielt ikke når det handler om noget, der skal indtages og optages af kroppen. Derfor var det vigtigt, at have et informerende perspektiv på dele af siden.

Animation

Siden skulle fange de besøgende og vi havde længe drømt om at lave noget interaktivt. Derfor var det et oplagt valg at skabe små mikro interaktioner rundt omkring på siden. Det gav de besøgende mulighed for at gå op opdagelse og blive præsenteret for de forskellige smage igennem animationer.

Powering Your Performance

Hvordan løste vi opgaven?

Med Drink-Level.com ønskede Optim Beverage Group at sælge direkte til distributører og erhvervskunder. Det krævede, at deres webshop blev tilpasset lige netop de to kundetyper. Det har vi gjort ved at lave rabat-funktioner ved større køb, abonnementsløsninger og fuldautomatiske løsninger, hvor sidens USP’er skifter afhængigt at tidspunktet på dagen.

Brandede ikoner

Shop

Shop

Shop

Shop

Har du et lignende projekt?

Så lad os tale om dit projekt over en kop kaffe. Giv os et opkald på +45 7199 5166 og lad os booke et uforpligtende møde.

Spokespeople

Kontakt

+45 7199 5166
Hej@spokespeople.dk
Åbningstider: 9-17
Handelsbetingelser
Privatlivspolitik

Kom på besøg!

H.C. Ørsteds Vej 54 B (Baggården) 1 tv,
1879 Frederiksberg
CVR: 35869328

SOCIAL
VORES INSTAGRAM

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.