NIDA BEER

Findes der noget bedre end at se solen gå ned en lun sommeraften, alt imens du holder en kold øl? Findes der noget bedre end den helt rigtige øl til et vellavet måltid? Øl er omdrejningspunktet for livets gode stunder. De stunder vil vi gerne hylde på selve flasken. Ikonerne på NIDA Beers’ design samler alle de stunder i en mosaik af symboler og minder. Ikonerne hylder det pusterum, hvor man kan tillade sig at nyde denne helt specielle øl, som NIDA Beer er. En øl der er et resultat af passion og fællesskab. En øl hvor traditionen kredser om livskvalitet og nydelse.

PALE ALE

Sommeren er vores samlingspunkt for oplevelser i naturen. Her fejres stunder til klangen af kolde øl, der slås sammen i en venskabelig skål. NIDA Pale Ale er smagen af sommer – en smag der varer ved hele året, selvfølgelig.

Brown Ale

Hygge er en fast del af den nordiske vinter. En knitrende pejs og dalende sne udenfor duggede ruder alt imens tændte stearinlys sætter stemningen. Sådan en stemning er bedst komplimenteret af en smagfuld og rund NIDA Brown Ale.

IPA

København har åbnet sine øjne for øl-revolutionen. Efterspørgsel har givet plads til mikro-bryggerierne og et nyt niveau af kendskab inden for smag og palette. NIDA India Pale Ale fejrer København i al dens enestående mosaik. En øl der fejrer Københavns historie og dens moderne liv. En øl der danner en gylden ramme for en stemning og fejring af de gode københavnske stunder.