Showmecopenhagen.dk

Show Me Copenhagen

Show Me Copenhagen laver sightseeingture til store og små grupper i København. De kender byen ud og ind, og ved hvad der er værd at vise frem. Derfor ville de også gerne selv have noget, som de var stolte af at vise frem.

Et solidt fundament

Show Me Copenhagen havde flere udfordringer, da vi først satte os ned og snakkede med dem. De var igang med et ejerskifte, havde problemer med deres mail røg i spamfilteret og havde en hjemmeside, der var for dyr at vedligeholde. Forretningen gik strygende, da produktet var i top, men fundamentet skulle lige pudses op.

Vi startede fra bunden

Sammen lavede med Show Me Copenhagen lavede vi en plan for, hvordan vi bedst fik skabt et solidt fundament, som de kunne bygge forretningen op omkring. Vi blev enige om, at vi skulle lave et komplet redesign af deres hjemmeside og bygge den op i WordPress, så de selv fremadrettet kunne vedligeholde siden. Deres mailproblem løste vi ved at rykke både hjemmeside og mailkonto over på Spokespeoples servere og fjerne deres domæne fra alle spamlister.

…Og byggede videre

Da hjemmesiden og mailsne var på plads, så var tiden kommet til at støtte Show Me Copenhagen i deres markedsføring. I forbindelse med en større turistmesse i Tyskland, hvor der skulle skaffes nye kunder,
lavede vi trykte materialer, som de kunne dele ud. Her i blandt var der nye visitkort, foldere og en special lavet pixiebog der hed “8 Things You Didn’t About Copenhagen. Til den fik vi lavet håndtegnede illustrationer fra vores dygtige illustrator Jem.

København i fokus

Pixiebogen havde sjove facts om København i fokus og blev printet i 1000 eksemplarer. Tryk og levering blev selvfølgelig lavet igennem Spokespeoples printservice www.printpeople.dk. Pixiebogen er lavet til at blive delt ud, og fungere som en lille reminder for dem som Showmecopenhagen.dk møder på deres vej.

Har du brug for en hjemmeside?

Vi har en lang række hjemmesider på bagen, og vi kan helt sikkert hjælpe dig med at komme igang. Så er spørgsmålet bare, hvor meget den skal automatiseres :)?