The Smart Liveable Cities
in India

The Smart Liveable Cities in India

Rapporten The Smart Liveable Cities in India blev til gennem et samarbejde mellem konsulent huset Quercus Group og Den Danske Ambassade I Indien. Rapporten blev præsenteret i Asia House d. 6 Juni 2016 i København, og den havde til formål at styrke eksporten til Indien.

Målet med rapporten

Konsortiet bag rapporten, havde gennem november 2015 og til marts 2016 researchet og været i dialog med byer, virksomheder og samarbejdspartnere ud over store dele af Indien. Den samlede viden, der var blevet indsamlet, skulle undersøge mulighederne for at bruge de danske kompentencer inden for Smart Cities i Indien. De ønskede derfor at fremstille deres findings professionelt så det appalerede til deres stakeholdere.

Mere værdi

Vi stod derfor overfor opgaven at tage kompleks viden og fremstille det retvisende – og interessant så det fængede læseren. På den måde, så ville rapportens indhold skabe mest mulig værdi for vores kunde.

Hvordan løste vi opgaven?

For at indkapsle de mange muligheder i Indien, så vi det som en prioritet at have store farverige billeder af de forskellige aspekter af det kæmpe og kulturrige land. Understøttet med simple grafiske fremstillinger blev universet om Smart City løsninger i Indien skabt.

Vores process

Rapporten blev lavet på rekord tid. Det lykkedes gennem et tæt samarbejde hvor Spokespeople kom med den indledende art direction til rapporten og med efterfølgende iteWebrationer i tæt samarbejde med Quercus Group.

Skal du have layoutet en publikation?

Så lad os tage et møde og en snak om, hvilke muligheder, der ligger i det trykte medie.

Tags: Grafisk design, layout, layout af rapport